A-Ropa
A-Ropa

Reizen

Hoe werken wij 

A-Ropa biedt u vijf reizen aan, elk gevormd rond een voor het land belangrijk thema. Deze reizen zijn zo samengesteld dat u een brede indruk van het land zal krijgen en waarbij de route en het programma van de reis voornamelijk is bepaald door het gekozen thema. Zo zult u bijvoorbeeld  bij het thema thee gebieden bezoeken in het ruige Binnen Mongolië, maar ook Shanghai en omstreken waar de groene thee haar oorsprong vind en de tropische provincie Yunnan waar de in Europa populaire Pu-er thee vandaan komt. Tussen deze gebieden zult u het land ontdekken reizend langs plaatsen waar thee, de thee-industrie of de theehandelsroutes een belangrijke rol hebben gespeeld. Kortom u ontdekt het echte China en volgt daarbij niet de geëigende routes.

Tijdens onze Themareizen overnachten we waar mogelijk niet in de geijkte grote standaard hotels. We hebben geprobeerd  overnachtingen te regelen in kleine kwalitatief goede hotels die centraal zijn gelegen. Hierdoor staat u zodra u de deur van uw hotel uitstapt onmiddellijk in het echte stads- of dorpsleven.

Daarnaast laten wij u tijdens een Themareis van zoveel mogelijk verschillende vervoermiddelen gebruik maken. Van riksja tot locale trein en van metro tot boot.                                                                                                                                                                                      

Hieronder staan de 5 Themareizen die door A-Ropa worden aangeboden. Mocht u vragen hebben dan kunt u vanzelfsprekend  contact met ons opnemen

  1. China, De geschiedenis van Thee  
  2. Bangladesh, Machtige rivieren, textiel en Engelse thee   
  3. China, Het ontstaan van keramiek
  4. Myanmar/Birma. Van Djengis Khan tot Aung San Suu Kyi. Het land van 1000 gouden pagodes
  5. Groen Bangladesh. In de voetsporen van thee.